T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Büyükhanlı Kardeşler Ortaokulu

Yasin DEMİRCİ - Okul Müdürü

1977 yılında Çorum´un Alaca ilçesinde doğan Yasin DEMİRCİ, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. 1999 yılında Çanakkale 18 Mart  Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olmuştur.  2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalında, “İlköğretim Okullarında Yöneticilere Düşen Ek Görevler ve Ortaya Çıkan Güçlükler” tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Hâlen Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi Denetimi Ana Bilim Dalında, “Kamu Ortaokul Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerinin Nezaktesiz Davranışları ve Disiplin Sorunları” başlıklı tez çalışması ile doktora öğrenimine devam etmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet Ön Lisans, Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, İstanbul Üniversitesi İş Güvenliği ve Uzmanlığı Lisans, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim dalında tezsiz yüksek lisans (Ceza Hukukunda İstinaf) mezunudur.

Meslek hayatına 1999 yılında Ankara’nın Bala ilçesinde öğretmen olarak başlayan DEMİRCİ, bu yıldan itibaren Millî Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatlarında öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak görevler yapmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığımızın açtığı birçok hizmet içi eğitim faaliyetinde yönetici, eğitici ve katılımcı olarak görev alan DEMİRCİ, Matematikçiler Derneği yönetim kurulu üyesi olup her yıl düzenlen sempozyum, konferans ve kongrelerde düzenleme kurullarında görev almaktadır. Çeşitli dergilerde makaleleri bulunmakta olup Bakanlık, Vallik, Kaymakamlık, İl ve İlçe Müdürlükleri makamlarından alınan birçok belgesi (Aylıkla Ödüllendirme, Ödül, Takdir, Teşekkür, Başarı ve Üstün Başarı) bulunmaktadır. Sanatsal sergi, sempozyum ve kongrelere eserlerle katılarak eğitimin sanat yönünü ile de çalışmalarda yer almaktadır.

2014-2023 yılları arasında Mimar Kemal Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Büyükhanlı Kardeşler Ortaokulu Müdürü olarak görevine başlamıştır.